Translate

onsdag 17. april 2013

Drømmer og tanker..

Har du noen gang våknet opp fra en drøm, og i noen sekunder vært hundre prosent sikker på at det ikke var en drøm fordi det føltes så virkelig ut?
Jeg hadde en slik drøm for noen dager siden. I drømmen var jeg gravid, og det var så virkelig at jeg nesten sverger på at jeg kunne kjenne brystsprenget i det sekundet jeg åpnet øynene.
I noen sekunder, ikke mange, så var jeg gravid den morningen før realiteten sakte men sikkert sank inn. Det var fantastisk følelse så lenge det varte..


Her er det ingenting nytt, og vi planlegger ikke et nytt forsøk med det første.
Alt føles så vanskelig ut for tiden. Vanskelig å finne gynekolog som kan ta undersøkelser av meg her i Norge før vi reiser til Danmark, vanskelig å dra til legen for å ta alle blodprøvene, vanskelig å starte med medisiner i et nytt forsøk, vanskelig å måtte være borte fra jobb og vanskelig å måtte forholde seg til et nytt resultat.
Jeg føler at jeg endelig har fått kroppen min tilbake etter sist forsøk, og de evig lange menstrusjonsblødningene mine ser ut til å være tilbake i normalen. (Fantastisk!)

Så lenge alt føles vanskelig ut så tror jeg det er best å bare vente noen mnd ekstra før vi starter med et nytt forsøk :) Jeg syns det er viktig for våres egendel at alt skal være på topp mens man holder på, og ikke minst så syns jeg det er viktig at kroppen fungerer både fysisk og mentalt.


Ønsker alle sammen en flott onsdagskveld videre :)
4 kommentarer:

 1. yes, it is beautiful to dream! I also had few dreams like that. But not lately (it is good.... since it is difficult to wake up and see it was only a dream).

  I agree with you... it is better to wait few extra months.

  I am keeping my fingers crossed for you!

  SvarSlett
 2. Yes,it is difficult to wake up and see it was only a dream.

  Thanks for crossed fingers,Klara.
  I got a letter from my doctor today that said that I have to take a conization of the cervix. So, looks like we have to take a long break anyway now. (they have to make sure that all the cells are away before we try again)

  Hugs

  SvarSlett
 3. Ja det er viktig å lytte til kroppen sin også, pleie forholdet litt, rett og slett sette alle disse vanskelige rundene med prøverør litt på vent. For det er ikke til å komme i fra at det er utrolig stor påkjenning for kroppen både fysisk og psykisk!

  Da har man det mye lettere da man starter opp igjen også, kroppen er mer avslappet og "moden" til å begynne på nytt ;)

  Masse lykke til fremover og kos dere masse med hverandre, det er det viktigste ;)

  SvarSlett
 4. Ja,jeg er helt enig :) Er viktig å "hvile mellom slagene" i denne prosessen :)
  Stor klem til deg :) Ikke lenge til lillegutt kommer nå :D

  SvarSlett