Translate

mandag 26. november 2012

Dagen før dagen..

Denne dagen har vært medisinfri, noe som har vært veldig fint etter nesten seks uker på spray og sprøyter de siste ukene:) Selv om tiden fremover er på mange måter lettest for kroppen, så er det langt i fra lett for sinnet fremover. Jeg har forholdt meg relativt rolig så langt i forsøket, og i mitt stille inne så har jeg hatt et snever av optimisme og en god følelse for dette forsøket.
Nå som det nærmer seg uttak i morgen, og innsetting på torsdag så har nervene meldt sin annkomst for fult. Hva hvis det blir få befruktede egg? Eller enda værre, hva hvis det blir ingen befruktede egg? Hva skal vi gjøre hvis forsøket ender negativt? Har vi råd til å gå privat, har vi krefter nok?
Dette er trossalt 6 innsetting, og det siste forsøket våres i det offentlige.

I natt har jeg drømt at forsøket endte negativt, og denne følelsen sitter igjen i meg i dag.. Det er så nervepirrende denne prosessen!

Eller så har jeg tenkt til å ta det med ro den første uka etter innsetting, dvs ingen jobb på meg. Det skal bli godt i et stressende yrke og bare tenke på seg selv. Og jeg tar ut egenmeldingsdager etter enighet med sjefen min. Innerst inne skulle jeg nok ønske at jeg var sykemeldt ett par dager etter testdato, for jeg er livredd for å knekke sammen når jeg eventuelt kommer til å blø på jobb.. Samtidig så er det sikkert godt å få tankene bort fra noe annet de dagene frem mot testdato.

I morgen tidlig skal vi ihvertfall møte på sykehuset, kvart over åtte :) Gruer meg veldig til uttaket, men rekner med at de er generøs med beroligende ;)

6 kommentarer:

 1. Masse masse lykke til på uttaket i morgen! :D
  Dette kommer til å gå fint, godt du skal være hjemme noen dager ;) Er viktig å slappe av og ikke stresse.
  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for det :) Skal bli godt å slappe sikkelig av noen dager, selv om det er en nervepirrende og spennendes tid fremover:)

  Klem til deg også

  SvarSlett
 3. Puh, det høres slitsom ut med lang protokoll. Jeg slapp unna med 2 uker sprøyter og 2 uker krem etter egguthenting og det var slitsomt nok.

  Jeg håper det gikk bra med deg i dag, og at du kommer deg raskt på beina igjen. Er det første forsøk?

  Jeg krysser fingrene for dere!

  SvarSlett
 4. Takk for det Christine :) Grunnen til at vi har lang protokoll er at mannen jobber i nordsjøen, og da må alt passe inn med turnusen hans :)

  Dette er våres siste forsøk i det offentlige desverre. Så vi krysser fingrene litt ekstra denne gang, det er jo så dyrt med forsøk i det private.

  Hvordan går det med deg da? :)

  SvarSlett
 5. Åååå, da håper jeg at det går denne gangen. Jeg krysser alt jeg har for dere. Håper dere får verdens beste premie denne gang. Virkelig!!!

  Her er alt fint. Det har gått 3,5 uker siden innsetting. Jeg kan endelig begynne å trene igjen, og smertene i magen har gitt seg.

  SvarSlett
 6. Takk for det :)

  Godt å høre at smertene i magen har gitt seg, og at du har begynt å trene igjen :))

  SvarSlett